Te-ai săturat să trăiesti într-o societate indiferentă , fără bun simţ şi fără maniere unde adevăratele valori nu sunt recunoscute,unde doar şmecheria şi combinaţia sunt ca la ele acasa?
Să vezi lucruri ce te înconjoară distruse şi să te simţi nepuntincios? Să vezi cum orasul iţi este furat pe zi ce trece şi răpit de frumuseţea de alta dată? Să fii frustrat cum lucrurile nu merg deloc şi că societatea română tot bate pasul pe loc?Să fii supărat că sistemul în care trăieşti este defect din toate punctele de vedere şi iţi provoacă constant o stare de nervozitate?

        Haideţi să facem o schimbare! Să spunem lucrurilor pe nume! Să ne susţinem cu fermitate ideile şi să demonstrăm că nu mai putem fii păcăliţi! Nu eşti niciodată singur, nu eşti nepuntincios în speranţa de a schimba ceva…. ci din potrivă la noi este puterea de a schimba lucrurile în ţara asta … aşa că fiecare persoană care citeşte acest text trebuie să işi spună “VREAU SCHIMBARI” şi să încerce să îi convingă şi pe cei mai puţin încrezători că vom reuşi să schimbăm ceva.

.office@vreauschimbari.ro