Nu mai dati bani la cocalari pentru parcare!!!
Postat de: Mircea, Nr voturi: 5
Un lucru care ma streseaza pe mine foarte tare sunt cocalarii aia care stau si iti cer bani pentru parcare. Aia care stau chipurile si te dirijeaza de mai ca se arunca peste masina ta si la sfarsit te asigura ca nu o sa pateasca nimic de parca sunt asiguratori casco :| NU LE MAI DATI BANI!!! ca sa scapam naiba odata de ei!aaa 31.05.2010 15:24:33 Voturi:0
aaa
Bogdan 24.12.2009 15:21:09 Voturi:1
Nici eu nu-i suport. Am avea nevoie de Ion Antonescu pentru o perioada. Am auzit ca exista unele pitzipoance (si probabil campionii lor) care dau si cate 10-20 de lei pt parcare. Astia le dau apa la moara. Se inteleg bine intre ei nesimtitii.
Eddie 14.12.2009 12:19:26 Voturi:1
Salut. Sunt de acord sa nu mai dam bani, si pe mine ca enerveaza treaba asta...si cand vad astfel de oameni care imi ofera loc de parcare si cred ca ei "administreaza" acea parcare prefer sa mai caut 10-15 minute alt loc care nu este "administrat" de nimeni. Nu prea risc sa parchez pe unde sunt ei si sa nu le dau bani, nu neaprat ca mie persoanal imi este frica de ei, dar sunt sanse mari sa ma trezezc cu masina zgariata si asa mai departe..si chiar se intampla din ce am auzit si eu. Solutia trebuie sa existe la acei "politisti comunitari" care din pacate sunt mai mult prieteni cu ei.
Cosmin 30.11.2009 12:36:37 Voturi:3
Partea mai nasoala e ca nu o sa scapam de ei. Ne e mila de masinile noastre pentru a initia o "campanie" de a scapa de cocalarii parchisti. Eu am pentru ei o replica: "la plecare, daca masina e ok". Si la plecare ma iau grav de tot de ei pana renunta ei si ma ameninta ca imi iau numarul si o sa am probleme. "Ia-l frate, daca vrei, ia-le pe amandoua! Ca oricum sunt la fel!" - ii spun. Si pleaca suparat. Bineinteles, el e reprezentatul legal de la "parcare", iar legitimatia e la colegul lui, seful de tura, care e plecat "p`aici pe undeva, trebuie sa vina". Ati auzit cazuri in care au zgariat masinile ca nu primeau nimic? Eu unul nu am auzit, dar nici nu mi-as dori sa experimentez, de aceea sunt cat pot de precaut in ceea ce priveste parkishtii.