FILM TRUCAT BASESCU
Postat de: dexanu, Nr voturi: 7
Legat de filmul in care Basescu loveste un copil: http://detaliat.blogspot.comalin radulescu 04.01.2010 16:09:50 Voturi:2
clar i-a rupt capu' si acum urmam noi!
Shmen 04.12.2009 20:00:00 Voturi:0
Din punctul meu de vedere nu are nici o relevanta daca filmuletul este real sau nu. Faptul ca i-am vazut reactia lui Basescu in direct cand i-a fost aratat filmuletul m-a convins ca este cat se poate de real. :)
Concilianta 28.11.2009 12:01:04 Voturi:4
In loc sa judecam pe altii, bine ar fi sa ne judecam mai intai pe noi insine.Multe lucruri si fapte pot fi trucate. Parerea mea este ca acest site nu este unul care face politica, ci un site in care oamenii sa se uneasca si sa schimbe ceva in bine, in viata lor! Sa schimbe fata orasului si a tarii, sa schimbe mentalitatea in sensul bun si nu ... ,,daca a murit capra mea sa moara si capra vecinului", etc. Iar ... referitor la onestitatea si cinstea celor care ne reprezinta ... fiecare dintre noi poate avea propria opinie si parere. Bine ar fi ca in loc sa aratam cu degetul pe Basescu sau pe Geoana, sa incercam faptic, din afara politicii (cred ca dintre noi, cei care scriem aici ... nici unul nu facem politica),sa realizam lucruri care sa duca la schimbari bune, adevarate pentru toti oamenii... Este foarte simplu sa-i judecam pe altii, dar foarte necinstit, atata vreme cat noi nu demonstram ca putem realiza lucruri marete ????!!!! Am libertatea sa votez cu cine vreau. Poate ca vreau sa votez cu Basescu!? Sau poate cu Geoana?! Cum vreau asa fac, nu ma impiedica nimeni. Totul depinde de rezultatul gandirii mele. Insa nu-mi place cand se fac afirmatii ,,agresive" de nici o parte. Schimbam ceva si cand aratam faptele bune pe care le-a facut unul sau celalalt candidat la presidintie! Deci ... Succes in gandire!
Dan 28.11.2009 00:07:58 Voturi:0
Pot sa va spun si sa va asigur ca scena cand Basescu i-a tras un pumn baietelului de 10 ani nu a fost trucaj.S-a clarificat situatia la mai multe emisiuni privind subiectul asta.Nu are rost sa va mai bateti capul.Basescu este si va fi un mafioman.Nu are pic de respect pentru nimeni.Doar pentru cei care il sustine si atat.Un viitor bun avandu-l presedinte inca multi ani de acum inainte pe Basescu.Voi o duceti bine?Si daca il sustineti asa de mult pe basescu atunci enumerati voi toate lucrurile bune pe care le-a facut in toti anii acestia de presedentie.:)
Radu 27.11.2009 19:46:05 Voturi:1
Mie unu chiar mi se pare ca il "atinge" pe copilul ala...fie ca din neatentie sau cu rea intentie...dar nu pare nimic trucat in filmulet. Oricum nu-l suport pe marinar :|